De ce n-o sa-mi iau vreodata cinele Dark

Simplu! Sunt moarte! N-au pic de viata in ele. Poti da ca disperatul si tot n-ai sa le resuscitezi. Au bing-bang dar nu respira.

Cochetam la un moment-dat cu ideea de a-mi lua niste cinele Dark. Arata cool, mi-am zis. Dar cum suna? Am facut niste vizite pe la magazinele care au showroom si vitrine cu cinele. Am gasit si cinele dark. Le-am lovit dar nu asa cum mi-as fi dorit. Prima impresie? M-am gandit ca am eu probleme cu auzul; nu se poate ca la pretul asta sa nu sune. Nu ma intelegeti gresit; nu suna rau ci, doar prea mut. Vrei sa stii cum suna dar nu ai nici macar un magazin, care sa le aiba, prin preajma? Ia o bucata de tabla si loveste in ea. Apoi ia un sac cu nisip si pune-l pe mai mult de jumatate din fasia de tabla. Loveste acum. Exact!

Ultima intalnire cu cinelele dark a fost in studio. Bai, sunt foarte misto; nu sunt galagioase si sunt usor de mixat. Pai cam aici e chestia: sunt prea usor de mixat dar parerea mea e ca mai bine e sa ai de unde sa tai decat sa n-ai de unde sa dai. Sau cum zic americanii: “better to have it and not need it than to need it and not have it“.

Una peste alta… Bai, it’s a no go! N-au ce-mi trebuie si n-au ce trebuie unei trupe care face zgomot.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll Up